Jag läste om självaste skorpionen, om Mig.

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt. 

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen. 

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

Alltså det är helt galet vad jag relaterar till dessa texter. Satt på utvecklingssamtal härom dagen och bad om fler utmaningar, projekt för att stimulera en del av mig. 
Lösa situationer. 
Har alltid en plan B.
Har känt mig ur fas, elak o nästan bitter mot stor del av omgivningen. Men det hade ingen märkt ( det är en känsla jag tydligen gömmer inombords) 
Strategi?! 

Ja det är roligt att läsa om det iaf :)


I torsdags va Magnus o John uppe ( Böda Sand-killarna) o ett spontant kalas för John. Det blev yaki-da. Alltså den glädjen i ögonen på 5st karlar, att valet av ställe kan bli så lyckat.... Riktigt kul! 
"-vi vill ha nått kul o flashigt sa dom" 
ja Pustervik som planen va byttes ut direkt ;) haha
Har man suttit på/i Kalmar/Öland ett tag så kanske vad som är en upplevelse ;) vad vet jag... Nu ska jag och min söndagsmorgonkaffe i sängen ta en titt på nyheterna innan det är dags för söndagsföreställningen av La Cage aux folles.
Mums vilken mysmorgon.


Ses i vimlet!