Tv3's nya program COPYCAT SINGERS

Vill du vara TV-publik till ett musikunderhållningsprogram i Göteborg? Copycat Singers spelas in i Göteborg 20-27/10 och börja sändas i november på TV3. I serien hyllas 8 av våra mest folkkära artister. Publiken är en mycket viktig del av TV-inspelningen. Därför är det roligt om du är festklädd. Vi vill gärna att publiken bidrar med ett glatt humör, den känslan syns i bild. Vi kan inte garantera att alla kommer med i TV, men gör naturligtvis allt för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt. Är ni intresserade av att sitta publik så maila följande till publik_copycatsingers@mastiff.se : -Namn -Ålder -Adress -Telefonnummer -Antal biljetter -Önskat datum och tid. När vi registrerat er bokning kommer ni att få ett mail med mer information om inspelningen samt en biljett som du måste ha med dig till inspelningen. Du är inte garanterad plats förrän du har fått biljetten. Alla bokningar är bindande. Skulle du mot förmodan behöva avboka - gör detta i god tid, så har någon annan chansen att få vara publik. Mer info finns: http://www.facebook.com/CopycatSingersPublikbiljetter?sk=info En kul grej om du vill göra nått med det lilla extra i höstmörkret!

Livet. Känslor. Allt.

Livet kan ha en otroligt bra vändning ibland. Ofta.
Började en ny tjänst på Operan i måndags. Och i Annas liv har det hunnit hända sjuuuuuuuukt mycket saker på en vecka. Nu har jag en ny kollega som sitter med en sambo, av samma kaliber som jag själv hade för ett år sen.
Det gör ont i själen.
Att veta allt jag gör, och ändå vara så hjälplös, för allt och situationen handlar om att våga och självinsikt!
Vara stark i sig själv.

Lyssnar nu väldigt mycket på Melissa Horns nya skiva. Såååå underbar! Att man kan relatera så mycket till låttexter är häftigt. Antagligen för att dom är väldigt öppna och egentligen mångsidiga i tolkning och relationer.By the way.
Sista tiden har varit helt otrolig i mitt liv. Nu ska det börja bloggas!! ;)