koh lanta...

...var inte sa underbart som jag forvantat mig... vi omdirigerade iaf hela resan tillbaka till koh phagnan.
when you fells in love, you just do =)

vi var iaf pa lanta lanta festival. det var mycket trevligt, intressant mat. hittade faktiskt ett litet stalle som hade nan nudel curry gronsaks grej, ratten har tydligen ett namn,,,

sen va vi pa The Frog, en svensk restaurang som arvids polare ar koksmastare pa. underbart att fa kaka lite rott kott!!
lammrack och anka *MUMS* men magen holl kanske inte riktigt med dagen efter ;) men de var det vart.




SENASTE NYTT pa aftonbladet:

"Bangkok. Den svenska ambassaden i Bangkok varnar för att det kan bli trångt och stökigt och våldsamt i Thailand till helgen, och manar alla svenskar som befinner sig i landet att vara försiktiga och undvika större folksamlingar.

De thailändska myndigheterna har börjat utplaceringen av 50 000 soldater på gatorna i Bangkok inför väntade demonstrationer som befaras bli våldsamma.

Den förre premiärministern Thaksin Shinawatras anhängare, de så kallade rödskjortorna, Thailands största oppositionsparti, inleder sina protester i morgon. Det är två veckor efter det att Högsta domstolen beslagtagit 1,4 miljarder dollar (10 miljarder kronor) av Thaksins tillgångar.

Biträdande premiärministern Suthep Thaugsuban övervakar säkerhetsoperationerna. Han sade utplaceringen av 30 000 soldater, 10 000 poliser och 10 000 ur civilförsvaret inleddes i dag.

Rödskjortorna tror sig kunna samla 600 000 till den stora demonstrationen på söndag medan regeringen uppskattar att 100 000 kommer.

Tidigare demonstrationer har ibland urartat till upplopp och Thailands regering har infört särskilda säkerhetslagar under perioden 11-23 mars.

Under denna tid kan det också bli krångligt att ta sig till och från Bangkoks flygplats. Det är därför lämpligt att hålla kontakt med sin researrangör eller hotell för att informera sig om restiderna och även hålla koll på exempelvis engelskspråkiga webbtidningar i Thailand, manar svenska ambassaden."

vi aker hem den 18e... hoppas vi!

det spelar faktiskt inte sa stor roll, vi stannar garna! ;)

na, stranden vantar!!!

tjo o chim, fran stranden i haadrin!

Kommentera här: